Velkommen til:)

 

Velkommen til min blog DIY med Lea.

Jeg har længe haft dette projekt undervejs og har glædet mig til at poste det her allerførste indlæg.

For kort at præsentere mig selv, kan jeg fortælle at mit navn er Lea, jeg er 26 år bor sammen med min kæreste Mikkel og sammen fik vi i december 2013 vores dejlige søn Romeo.

Han er min helt store inspirationskilde, hvilket nok er meget naturligt, fordi det at blive mor bringer mange ting med sig. Blandt andet det faktum at når man er mor så kan og vil man ordne alting selv, bare fordi at man kan (og mange gange skal;-)). -Sådan har jeg det i hvert fald! 🙂

Min passion og interesse ligger i at planlægge, arrangere og koordinere forskellige arrangementer, store som små. Min force ligger specielt ved den kreative del, hvor jeg udvikler og laver en masse forskellige ting som kan bruges ved forskellige arrangementer.

Her kan det være alt fra udsmykning af kager/kageborde til hjemmelavet popcornsbægre, pynt til borddækning, inspiration til invitationer og meget meget mere.

Kort sagt beskæftiger jeg mig med alt som man skulle have brug for til en fest, højtid eller andre slags arrangementer.

Jeg håber og ønsker at kunne inspirere jer (mine læsere) til at springe ud i at gøre det selv, for der er ikke noget bedre end at præsentere noget som man selv har lavet. Det er unikt og personligt når man har lavet tingene selv og det gør det bare endnu bedre.

Jeg glæder mig til at vise jer hvad det er jeg laver og bruger min tid på.

Hvis nogen har specielle ideer eller ønsker til hvad jeg kunne præsentere som det næste er det mere end hjertelig velkomment!

 

Her ses et lille uddrag af nogle af de ting jeg pusler med.

DSC_0575 DSC_1516 DSC_2313 DSC_2300

DSC_2346

DSC_2324 IMG_7901 DSC_1609 DSC_1629