Hot or not??? Tosset eller sødt???

IMG_3309Jeg havde en idé i hovedet, men jeg kunne ikke finde det jeg skulle bruge…… indtil jeg var forbi H&M Home. Jeg fandt det jeg skulle bruge i et pudebetræk, nemlig dette vildt fine satin stof. (Hvis du spørger mig altså)!IMG_3250

Min datter skal jo snart døbes og i den anledning tænkte jeg at det kunne blive så fint hvis vi matchede lidt. -Altså først efter dåben, for i kirken skal hun have samme dåbskjole på som Romeo havde på, som jeg selv havde på og som min mor også har haft på. Vi har nemlig sådan en fin en som går i arv og min kære mormor er flittig til at brodere alle de nye navne i den, hver gang en ny har haft den på. Jeg elsker traditioner som denne!

En dåbskjole er dog ikke det letteste at have med at gøre, så derfor bliver der skiftet tøj når vi er færdige i kirken og det var lige netop her jeg havde min tanke, som jeg har en idé om godt kan dele vandene lidt. Jeg forestiller mig at nogen er vild med ideen, mens andre tænker “Aarrrhh”!

Jeg tænker selvfølgelig det første, jeg er vild med ideen, og derfor er disse fine fine pudebetræk nu tryllet om til en fin kjole til min datter og en nederdel til mig. Jeg er ret godt tilfreds med resultatet, rent faktisk var det lige præcis hvad jeg havde i tankerne. Jeg må dog indrømme at jeg ikke kunne have gjort det uden min mormor, som er min redningskvinde når det kommer til netop dette.

Hvad synes i… Hot eller not?:)IMG_3314IMG_3313Jeg tænker at have en helt enkelt hvid body til som den i ser her nedenunder.Skærmbillede 2016-01-25 kl. 10.45.13