Opskrift på LÆKKER chiagrød med bærsymfoni

IMG_7942Her til aften lavede jeg denne lille dessert til Romeo og den bør virkelig prøves. Jeg blev selv en lille smule overrasket faktisk, men nogle gange rammer man jo bare plet;)

Med chiagrød skal man lige huske, at være et par timer på forkant, for chiafrøene skal lægges i blød minimum to timer og meget gerne også henover natten, og så er det jo heldigt at den også er god som morgenmad.

IMG_7911  Til én portion skal du bruge:

  • 1,5 dl. rismælk
  • 1,5 spsk chiafrø
  • 2 spsk skyr
  • 1 tsk honning
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Chiafrø, skyr, rismælk og vaniljepulver blandes sammen i en skål og stilles på køl, i minimum to timer. De frosne bær kommes i en anden skål og stilles i stuetemperatur, ligeledes et par timer.

Når chiagrøden har stået, tilsættes honningen og røres godt rundt til alt er blandet sammen. De optøede bær moses med en gaffel til man har den ønskede konsistens.

Skær evt. et par skiver frugt og læg først ned langs glassets sider. Jeg har i denne chigrød skåret skiver af en fersken. Hæld chiagrøden i og kom bærene på toppen. Server og nyd enten som snack, mellemmåltid eller morgenmad. Bon appetit og god weekend 🙂

IMG_7923