Inspiration til lækker sandwich på madpakken eller farten + KONKURRENCE!

dsc_6338Kender i det når man er på farten, og skal fra det ene til det andet sted og lige pludselig er dagen bare gået. Det sker tit for mig! -Jeg har selvfølgelig altid proppet tasken med mad og drikke til ungerne, men jeg er ekstrem dårlig til at huske noget til mig selv.

Jeg øver mig i at blive bedre, så derfor tænkte jeg, at jeg lige kunne dele en lille lækker sandwich med jer. For jeg har en ide om, at mange andre har det ligesom jeg, så måske jeg kunne inspirere flere til, at blive bedre til at huske på sig selv;)

dsc_6332Til denne sandwich har jeg brugt rullepølse med løg og krydderier fra Den Grønne Slagter, et par salatblade, noget sandwichspread med tomat og lidt grønt til.

Jeg kan bedst li’ når brødet er sprødt, så derfor rister jeg det altid (også rugbrød):) Ellers er det simpelthen nemt; smør begge sider med sandwichspread, læg salat i bunden, top med pålæg og tilsidst lidt grønt. Hurtig og nem sandwich som er perfekt at have med på farten.dsc_6333

Der findes en masse gode opskrifter hos www.dengrønneslagter.dk, så der er endnu mere inspiration at hente:)

KONKURRENCEN:

Den Grønne Slagter har lige nu en mega fed konkurrence kørende, hvor man kan vinde en Wilfa Slowjuicer og et Garmin Vivofit 2 ur.
For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende: Tag et lækkert madpakkebillede med Den Grønne Slagter. Læg billedet offentligt på Instagram med #DenGrønneSlagter eller send det med teksten »DGS« til 1204.
Du kan læse mere om konkurrencen og præmierne lige Her!

 I samarbejde med  Tulip, Den Grønne Slagter.