Ændringer på bloggen! Og sejeste mødested i København

IMG_3917Jeg havde møde med nogle af tøserne fra Blogly kontoret igår og det var knaldgodt (som altid)! Som jeg har sagt tidligere så har 2017 sat af med en power, som ellers kun ses hos leoparder, eller noget i den stil, så det siger altså ikke så lidt. Mange spændende ting og samarbejder er i sigte og jeg glæder mig til at fortælle mere:)

Men allerførst; vi mødtes et sted som var nyt for mig og samtidig helt genialt. Jeg hader få ting her i livet, men at holde i kø og køre rundt efter p-pladser det kommer altså på den liste. Så jeg blev rigtig glad da jeg fandt ud af, at dette sted var lokationen. Der er tale om Cafe Orango som ligger i stueetagen på Hotel Copenhagen Towers i Ørestaden. Det er 20 sekunder fra motorvejen og så lige ned i en kæmpe p-kælder. Voila, kunne ikke være nemmere. Det første man går i møde er noget der minder mere om en jungle end noget andet. Når man så kommer op og står midt i det, så føler man at man står i en park midt i London. Jeg ved ikke om det bare er mig, men min kreative hjerne bliver altså inspireret i dette miljø og stemningen er bare så hyggelig. At cafeen så udelukkende byder på økologiske herligheder, er jo bare et ekstra plus. Det er altså ikke nogen annonce det her, det er bare ren begejstring og det er jo noget af det jeg er her for ikke sandt? Altså at tippe jer, med de skønne ting jeg kommer forbi eller som kommer forbi min vej;) PRØV DET! siger jeg bare;)IMG_3918  IMG_3914

 

Og så til nogte helt andet. Min blog!

Der er kommet flere ændringer på min side og den ene ting er måske nem at se. Der er tale om min header (som det hedder) Altså mit øverste billede som er en form for logo for min blog. HVAD synes i om den????:) Jeg er personlig ret vild med den:)

En anden ting er søgefeltet for mine indlæg. “Knappen” har egentlig hele tiden været der, men selv jeg har haft svært ved at finde den. Så hvis du vil søge på et bestemt indlæg eller noget jeg tidligere har skrevet om, så er det nu blevet nemt at finde frem.

Skærmbillede 2017-01-24 kl. 21.06.06

En tredje ting som vi har ændret på, er mit billede til min præsentation. Der er ikke så meget at sige om det, andet end at jeg synes, at netop det billede siger en masse om mig. Dette billede figurerer også som profilbillede nu inde på facebook! JA FACEBOOK! -Jeg er nemlig også kommet på facebook. Her deler jeg alt fra bloggen og garanteret også en masse andet i fremtiden, så hop ind og følg derinde også, så går du i hvert fald ikke glip af noget;) Ligesom med Instagram er der også en “like” knap, som ses nede i venstre hjørne. Trykker du på den følger du altså også automatisk med inde på facebook.Skærmbillede 2017-01-24 kl. 21.15.11

Der kommer en ændring/tilføjelse mere som vedrører noget opdeling i forhold til mine indlægs kategorier. Al sammen for at gøre det endnu mere smart og endnu mere nemt at navigere rundt. Jeg giver lyd når denne funktion er på plads.

Indtil da kan i jo shoppe lidt rundt via nogle af de super gode links jeg har givet jer de seneste dage;),  og ellers må i have det så skønt og dejligt til vi “læses ved” igen.

Knus fra Lea 🙂