10 hurtige om Lea Hvidt

Hvem er hende Lea Hvidt egentlig? Jeg får ofte mange spørgsmål om lidt af hvert. Så derfor har jeg besluttet at lave 10 hurtige, så dem der måtte være interesseret, kan komme lidt tættere på hende bag tastaturet her:)

  1. Jeg er opvokset på landet med heste som fyldte hele første del af mit unge liv.
  2. Jeg drømte i mange år om at blive skuespiller.
  3. Jeg mødte Mikkel da jeg var 18 år og vi har været uadskillige lige siden.
  4. Jeg blev mor for første gang, kort efter jeg var fyldt 25. Efter et år og nogle dage fandt jeg ud af jeg var gravid igen.
  5. Jeg er ikke sikker på, at jeg er færdig med at få børn. 😉
  6. Jeg vil langt hellere føde end at være gravid. (Det skal lige nævnes at jeg faktisk er god til både at være gravid og føde, men min tålmodighed går ikke i hånd med en 9 måneder lang graviditet)
  7. Jeg har været rundt i store dele af verden, men særligt en destination venter på mig, det er Australien. -Det vil jeg SÅ gerne opleve!
  8. Jeg bryder mig ikke om fisk. Hverken når de er i et akvarie eller i det store hav. Jeg kan godt li’ at se på dem, men jeg vil dælme ikke røre ved dem og de må slet ikke røre ved mig!
  9. Jeg har en kæmpe svaghed for chokolade. Mørk chokolade. Faktisk kan jeg ikke få nok! Det samme gælder marcipan.
  10. Hvis jeg blev sat på en øde ø og kun måtte vælge én ting at tage med, så ville jeg vælge en guitar. Jeg har altid gerne ville kunne spille. Faktisk har jeg gået til det af to omgange. første gang var jeg 10 år, anden gang var jeg 22 år. Jeg tænker at jeg på en øde ø ville få tid til at lære at spille, og at det ville være et godt afbræk, når man blev træt af at plukke kokosnødder og fange fisk (ÅHHHH). Og så har man både en hobby og musik at lytte til når der blev alt for stille. Win, win og win;)