Opskrift på Kanelsnegle

opskrift på kanelsnegleHer kommer opskriften på lækre og klistrede kanelsnegle, nøjagtig som kanelsnegle skal være! 😉

Til ca. 15 stk. skal du bruge:

Dej:

  • 50 gr. gær
  • 2.5 dl sødmælk
  • 1 æg
  • 2 spsk sukker
  • 450 gr. mel

Remonce:

  • 200 gr. blødt smør
  • 200 gr. brun farin
  • 4 tsk. kanel

 

Rør gæren ud i den lunkne mælk (det er vigtigt at mælken ikke bliver for varm, for det kan ødelægge gæren). Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse og bland det herefter sammen med mælken. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt sammen. Dejen må gerne klistre lidt. Lad hæve i ca. 1 time eller til dobbelt størrelse.

Imens blander du smør, brun farin og kanel sammen i en skål.

sådan laver du kanelsnegle Når dejen har hævet, rulles den forsigtigt ud til en stor firkant på ca. 1. cm i højden. Smør nu remoncen ud på hele fladen og rul den derefter sammen på den lange led.

snaskede kanelsnegle 1 lækre kanelsnegle opskrift Skær stykker ud på ca.4-5 cm. tykkelse og placer dem i et beklædt fad. Lad sneglene hæve yderligere ca. 20-30 minutter.opskrift kanelsnegle

Bag sneglene på miderste rille i varmluftovn ved 200 grader. De skal bage i ca.13-15 minutter.

Efter min mening må de hellere få en anelse for lidt end for meget. En tør kanelsnegl er simpelthen ikke sagen, hvis du spørger mig;) Når kanelsneglene er afkølet kan du pynte dem med lidt glasur.

Velbekomme:)kanelsnegle opskrift