Kom med os ‘behind the scenes’ på Linses Talkshow!

IMG_6146Hele familien Kessler var taget en smuttur til det jyske igår, nærmere betegnet Århus. Farmand (Mikkel) skulle være hemmelig gæst i Linses Talkshow, så han spurgte om ikke vi skulle lave en lille familietur ud af det. Kalenderen tillod det, så vi drog alle afsted efter børnehave og vuggestue.

Mange ting var en oplevelse for vores to små kegler. Færgeturen som det første, var et mindre show i sig selv og turen tilbage idag var ikke mindre spændende;)IMG_6067

Det hele virker lige til ved denne form for shows, men man skal ikke tage fejl, der er mange ting og mennesker der skal spille sammen, og der er tjek på det hele, det må jeg sige! Alting spiller fra start til slut og der mangler ingenting. Selvom jeg havde pakket den helt store madpakke, så ingenting manglede, så blev der også sørget for, at vi ikke gik sultne hjem.;) Gourmetburgere så det basker;)IMG_6091IMG_6104

Linse har altid hendes to hunde med rundt i landet til de mange talkshows, og specielt for Rosa-Lia var det noget helt stort i sig selv. Hun er et dyremenneske helt ind i hjertet allerede. Hun hopper frem i sædet, hvis vi passerer et dyr på køreturen og hun elsker min families heste. Hest var sågar et af hendes allerførste ord. Det betød også at jeg desværre ikke fik set hele showet igår, for første halvdel af showet, hvor Mikkel ikke var præsenteret endnu, stod den lille dame og råbte på hundene bag gardinerne. Så jeg måtte ud bag i med hende for ikke at afsløre noget;) hehe.IMG_6086 IMG_6081 IMG_6075IMG_6088-Showet er ved at være klar til start, og det skydes igang med et kampråb!-

Første halvdel af showet så vi altså herfra, bag scenen. Romeo var godt optaget af det hele og han kunne ikke holde hans små dansefutter i ro, da Ronni Garner begyndte at synge. Der var lige knap 800 tilskuere til showet igår. Det er altså mange mennesker, når de alle sådan står foran en. Hold nu ferie. Men tilsyneladende skete der for meget på scenen til at Romeo overhovedet ænsede publikum. 😉 IMG_6110 IMG_6099 IMG_6096

Ja behøver jeg at sige mere? Skulle man bare lade billederne tale for sig selv. I stedet for at råbe på hundene, blev der nu kaldt på FAAAARR, bag gardinerne. Mikkel forsøgte ihærdigt at lave en aftale med mig om at komme op på scenen, jeg ved ikke helt hvorfor han synes det kunne være en god idé. Men det var altså ikke en aftale jeg havde planer om at indgå. Ungerne derimod, de havde det en lillesmule anderledes. Nej, meget anderledes faktisk. Der gik ikke mange minutter før de havde vristet sig fri fra mig og Rosa-Lia tog de første skridt op mod scenen. Op til far og op til faster Nogge og så var de hurtigt en del af det. Rosa-Lia badede sig i rampelyset, imens hun lignede en der nød synet af så mennesker foran hende. Romeo havde mere travlt med at se hvad der var på scenen og tale med ‘Moster Niller’, som var iført en ‘dinosaurjakke’ og meget høje hæle. To ting Romeo havde lidt svært ved at sætte sammen, men som var yderst interessant;)

Da det herinde jo er mit univers, føler jeg også at jeg bliver nødt til at fortælle, at jeg alligevel endte på scenen. Det var som om at nogen manglede, når nu hele familien sad deroppe, og det er jeg jo egentlig glad for at vide. Om jeg er helt tilfreds med det efterfølgende som skulle ske, lader jeg være usagt;) Men efter noget tid, fik jeg altså ikke lov at gemme mig mere. Mikkel begyndte at råbe på mig, og efter HELE mit navn blev råbt på fem gange, var det næsten mere pinligt ikke at vise sig. Så jeg tog skridtene ind på scenen, og selvom det var en smule angstprovokerende, så var det også ret sjovt, for hold da ferie en applaus der fulgte med. Jeg tør faktisk næsten vædde på at den var større end den Mikkel fik da han gik ind;). Det var sjovt nok, men fornøjelsen var kort, for ikke ret lang tid efter var Romeo virkelig i sit es, og jeg blev derfor nødt til at evakuere King Kong aka Romeo af scenen. Det blev ganske enkelt lidt for meget af have ham hoppende rundt og stjæle showet på den måde. 😉  IMG_6126IMG_6145IMG_6147 IMG_6133 IMG_6134

Det var med andre ord en virkelig sjov og oplevelsesrig aften, specielt for børnene. Linse forstår virkelig at lave et show og der er ikke en finger at sætte på noget! Hendes publikum er ellevilde og man får altså noget for pengene.

Der er stadig shows tilbage på plakaten. Men mange shows er udsolgt. Der er dog stadig nogle billetter at få fat i og det kan man via dette link!

Jeg tør faktisk godt garantere et godt grin!;)