Elsa Adams kjole, Galla og et godt formål!

IMG_8566

Jeg har netop været inde og prøve min kjole for (anden) og sidste gang hos dygtige Elsa Adams.

I weekenden skal vi nemlig til Galla for Red Barnet hostet af TheAgger Foundation. Arrangementet hedder Golf and Galla, og det gør det fordi at dagen starter med en stor golfturnering, hvor mange forskellige mennesker og firmaer er repræsenteret.

En række prominente gæster fra både ind og udland er på gæsteliste, heriblandt min egen kæreste, som også skal dyste på golfbanen. 😉

Efter turneringen starter gallaarrangementet, som byder på gallamiddag, live auktion med Uffe Holm som Auktionarius, Anders Breinholt som vært og en masse forskellige underholdning, blandt andet skal DAD, Phlake og Suspekt optræde.

Jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at deltage i dette fornemme arrangement og specielt til at se, hvor meget aftenens indsamling vil ryge op på. Jeg har tidligere selv været en del af et Charity Event som dette, og der går altså sport i at få indsamlet så meget som muligt til den sag man støtter op omkring. Jeg har på fornemmelsen at folkene bag dette arrangement har sat baren temmelig højt! 🙂

 

Og så til kjolen… Det er som sagt Elsa Adams som syer min kjole og som billedet røber bliver det en rød blonde sag. Jeg kan godt afsløre at ingen af de to elementer har jeg været kastet ud i før, men HOLD NU FAST, hvor jeg glæder mig til at se den helt færdig og ikke mindst få den på!

Lige nu har jeg (kun) to krisepunkter :-/ -Nemlig sko og makeup. Skoene arbejder jeg på, men er der nogen på makeup-linien??????

Jeg glæder mig til at vise jer en masse billeder fra aftenen og ikke mindst af kjolen. Nå ja og så glæder jeg mig da også til at være The Lady in Red😉

 

So long kæreste læsere:)

De bedste hilsner

underskrift

 

Sponsoreret indhold