Kæmpe børnetøjs udsalg

børnetøj udsalg

1. Liewood sengetøj // 2. Ralph Lauren strik //3. Liewood badekåbe // 4. Liewood taske // 5. Ralph Lauren taske // 6. Molo gummistøvle // 7. Liewood taske // 8. Tommy Hilfiger sko // 9. Mini A Ture jakke // 10. Mini A Ture flyverdragt // 11. Wheat Disney sengesæt (baby og junior) // 12. Angulus sko // 13. Wheat Disney sengesæt (baby og junior) // 14. Molo fleece // 15. Angulus sko // 16. Mini A Ture jakke // 17. Mini A Ture flyverdragt 

Der er lige nu udsalg på det fedeste børnetøj og accessories og der er mange penge at spare!

Boozt.com er i fuld sving med deres udsalg, og det er altså ikke kun til de voksne, at der er fede ting at hente! Der er nemlig tusindvis af varer i børne kategorien, og der er gode besparelser på både tøj, sko og accessories. Mange af mine yndlingsmærker er med på udsalget, så jeg har altså fået klikket hjem til efterårs og vintergarderoben og så liige lidt sommerstyles til ferien;)

Ovenfor ser du nogle af mine favoritter! Der er mange styles med helt op til 50% rabat og ellers starter de fleste fra 30%. Så hvis der skal handles smart så er det i hvert fald nu:)

Det var lige alt for nu. Skøn dag til jer alle:)

De bedste hilsner

underskrift

Affiliate