1 I Diverse!

Jeg holder loppemarked og du er inviteret!

Kæreste følgere og læsere,

Jeg har valgt at holde mit eget loppemarked, hvor jeg vil sælge ud af en hulens masse børne og babyting og så de ting der er tilbage fra min tidligere webshop.

Loppemarkedet vil blive afholdt

søndag d.25 juni

kl.12.00-16.00

i Storkøbenhavn.

Jeg serverer bobler til de fremmødte og indtil flaskerne er tomme:)

Hvis du kunne tænke dig at kigge forbi, både med veninder, venner eller familie er du meget velkommen. Du skal blot sende mig en mail til leahvidt1@gmail.com og så vil jeg returnere med en rutevejledning:)

Jeg sælger lidt af hvert og til gode priser selvfølgelig:)

Jeg glæder mig til at se en masse af jer:)

De allerbedste hilsner

underskrift

Læs flere indlæg

1 Comment

  • Besvar
    Børneværelse makeover før og efter billeder - Lea Hvidt
    21. juni 2017 kl. 14:27

    […] Som nævnt har jeg jo sorteret ud i en masse ting og i den forbindelse vil jeg lige nævne at jeg jo holder loppemarked på søndag, hvor man kan få fat i en masse fine ting, som vi altså blot er færdige med at bruge herhjemme:) Vil du vide mere kan du læse mere og også deltage, ved at klikkere videre til mit indlæg omkring mit loppemarked […]

  • Skriv en kommentar