Bryllup, frieri og sandheden!

lea hvidt forlovet1Først og fremmest TAK for alle lykønskninger i forbindelse med vores forlovelse. Som jeg skrev i mit indlæg herom, så er det stadig en lille smule underligt at det nu rent faktisk er os der skal giftes. Men allervigtigst, helt fantastisk! -Vi glæder os helt vildt og er spændte på alt det vi går imøde.

Når det så er sagt, så har jeg også lige lidt behov for at fortælle lidt med egne ord, altså de ord som er sande, fremfor de konklusioner som hurtigt bliver digtet. Dette er nemlig en af fordelene ved at drive en blog, for her har man muligheden for at fortælle den RIGTIGE historie! Så det vil jeg benytte mig af nu;)

Bryllup i sigte!

Mange har skrevet at det godt nok også var på tide at Mikkel gik på knæ. Jovist har vi været uadskillige i 10 år, og kærligheden har været der og den har blomstret fra den allerførste dag. Så måske kunne det godt have været sket før. MEN, noget af det allermest tydelige jeg har sagt til Mikkel er, at jeg IKKE ønsker at blive gift når jeg er gravid, ammer eller har et lille barn, som (i vores øjne) er for lille til at blive passet. Så det vil altså sige, at de sidste 5 år har været udelukket. Vi fik jo vores to vidunderlige børn temmelig tæt på hinanden. Jeg havde nøjagtigt ikke ammet i 3 måneder, før jeg var gravid igen. Hvis regnestykket stadig ikke går op, så skyldes det nok det faktum, at det rent faktisk tog os et helt år og et par graviditeter at blive gravid med vores første barn Romeo. Før det byggede vi vores hus, helt fra ‘scratch’, i samarbejde med arkitekter osv. Dette tog meget tid og fokus, men vi elskede at skabe dette sammen og bestemme hvert enkel lille ting, så det blev til det som det er idag, vores drømmehus.  Før det og på samme tid, var Mikkel på sin karrieres højeste. Jeg skal hilse og sige, at det kræver sin mand at blive verdens mester 5 gange.  Så hvor langt er vi tilbage nu.. ca.7 år måske? plus, minus. Og lige nøjagtig her, altså de første tre år vi var sammen, var vi igang med at lære hinanden og os selv at kende. Vi rejste rundt i hele verden, grinede og græd og levede og oplevede livet, før familie, til fulde!

Så altså, jovist 10 år gik der, og 11 år kommer der også til at gå, før brylluppet står, MEN, timingen er helt perfekt!:)

Frieriet!

Jeg har også læst, at Mikkel aldrig har ville giftes, og at frieriet var meget spontant. NIKSEN til begge! Mikkel og jeg har altid vidst at vi ville giftes. Vi har faktisk altid haft tæt på samme drøm om bryllup. Vi vil gerne giftes i udlandet, for det første pga. vejret og så for at holde på gæsterne og stemningen over lidt længere tid, altså en hel weekenden eller noget i den stil. Derfor har vi faktisk også allerede næsten fundet venue for vores bryllup. (første hak!);) OG så frieriet. Dette er nøje planlagt af Mikkel himself! Han havde såmænd både inviteret venner og familie med for at overvære øjeblikket (noget som faktisk kom meget bag på mig). For snart et halv år siden, havde han mig også med inde for at finde ud af min ringstørrelse osv. Så man må sige at dette har været planlagt nøje og længe, og det bedste ved det hele er, at det var helt perfekt:)

 

Much more to come…

Jeg vil så også lige runde af med at sige, at som det måske også har vist sig før, så er jeg på mange måder indbegrebet af fest og planlægning. JEG ELSKER DET! Jeg er uddannet indenfor området og så har jeg faktisk også arbejdet som bryllups arrangør. Så der kommer altså mere bryllup, som selvfølgelig giver mening for jer, at læse om. Inspirationer osv. Jeg glæder mig til brylluppet, jeg glæder mig til planlægningen og så glæder jeg mig bare over livet!Lea hvidt forlovet

Endnu engang tak for alle de mange lykønskninger som stadig tikker ind, det er helt vildt:)

De allerbedste hilsner