Æblemost! Det minder mig om at en tid er forbi!

Lingeri og smykker! Vild shopping for tøser:)

lingeri & smykkerAnnonce.

1.Stella Mccartney// 2.Sophie By Sophie// 3.Marlies Dekkers// 4.Sophie By Sophie// 5.Morris watches// 6.Heidi Klum Intimates// 7.Sophie By Sophie// 8.Julie Sandlau// 9.Heidi Klum Intimates// 10.Love Stories// 11.Gaia Jewels//  12.Chantelle//

Man kan jo ligeså godt være på forkant. Idag er det tirsdag, det vil sige, at det du klikker hjem idag kan du nå at have hjemme til weekenden. Lige nu har Boozt en kampagne på lingeri og smykker hvor du sparer 20% OGSÅ på de nye varer. Koden er SAVE20 og den skal du bare huske når du checker ud! Her ser du nogle af mine favoritter, men der er noget for alle! Take a look;)

Det var servicemeddelelsen for idag;)

Kærligst

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblemost! Det minder mig om at en tid er forbi!