Genudsendelser og opskrifter fra Til Middag Hos / Rabatkoder til mit fine service!

til middag hos opskrifterSponsoreret.

Endnu engang tak for alle de rosende ord jeg får på baggrund af min medvirken i Til Middag Hos, som i de her dage sendes på Tv3. Det gør mig så glad! ♥

Flere spørger hvornår mit program bliver genudsendt, og det gør det allerede i aften kl.18, altså lige før det næste afsnit som sendes kl.19. I dagens afsnit besøger vi Ole Stephensen og han tager gevaldigt røven på os alle, det kan vist ikke siges på andre måder. Det er et godt grin!;) Han er snu ham gammelfar der 😉

Og så til mine opskrifter.

Til Middag Hos jordskokkesuppeJordskokkesuppe:

Opskriften på min jordskokkesuppe, som er en kæmpe favorit herhjemme, ligger allerede her på bloggen. Du kan finde den via dette link!

Min dessert som alle mine gæster var vilde med, altså Mandelkage med vaniljecreme og friske bær, er en opskrift jeg har stjålet fra min far. Han laver det MANGE gange om sommeren, og vi elsker den allesammen, så derfor var jeg selvfølgelig nødt til at vælge netop denne dessert, og det viste sig at være et godt valg.

I skal selvfølgelig heller ikke snydes for den opskrift, så den kommer her.

Til middag hos mandelkage med vaniljecrememandelkage med vaniljecreme opskriftMandelkage med vaniljecreme og friske bær:

Mandelkage:

  • 100 gr. mørk chokolade
  • 200 gr. mandler 
  • 200 gr. sukker
  • 3 æg

Blend mandlerne til en grov mandelmel. Pisk æg og sukker sammen til æggeblandingen bliver lys og luftig og vend herefter mandelmelet forsigtigt i.
Bag bunden ved 170 grader i ca 30-40 minutter. Smelt chokoladen og hæld den på hele toppen af kagen. Lad så kagen køle af.

Rørt vanilliecreme:

  • 1 1/2 dl piskefløde
  • 1 spsk flormelis
  • kornene fra en vaniljestang
  • 1 1/2 dl cremefraiche
  • Friske bær (feks. jordbær, hindbær, blåbær, brombær)


Pisk fløden til flødeskum. Rør flormelis og vaniljekorn sammen med cremefraichen og vend det herefter forsigtigt i flødeskummen.

Når kagen er hel afkølet og chokoladen størknet, smøres vaniljecremen ud på hele kagen og læg de friske bær tilfældigt på.  Så er den klar til servering. 🙂

Til Middag Hos Lene Bjerre service Til Middag hos borddækning serviceTil middag hos service Lene Bjerre

Jeg er blevet spurgt en hel del ind til det stel jeg brugte ved min middag, og alle tallerkener og skåle, skærebræt, vandkaraffel osv. er fra Lene Bjerre Design. Også den fine antikvaske med blomster, samt lys og lysestager.

Rent faktisk har jeg resten af året en rabatkode kørende i samarbejde med Lene Bjerre Design, hvor vi giver 20% på ALT på hele webshoppen. Du skal blot bruge rabatkoden LEA20LB. Mange julegaver kan måske være i hus nu?;) Rabatkoden gælder dog kun på første bestilling, så husk at have alt med fra start:)

I aften kommer som nævnt (genudsendelsen af mit program) og tredje afsnit, hor vi er hjemme hos Ole Stephensen. Se trailer nedenfor.

De bedste hilsner