Jul med Disney / DIY julepynt for børn!

disney jul julepynt for børn diyI samarbejde med Panduro Hobby.

Vi har holdt fridag idag og min lille kreamus og jeg har været igang med julepynt til legeværelset.

Hele huset skal simpelthen skrige af jul i år.. Jeg har sat mig en mission for og vi er godt igang!

Vi har leget med to forskellige “DIY Kits” begge med Disney tema. De begge to kan købes i Panduro Hobby og er faktisk også på tilbud. 😉 Den ene pakke er lidt svære end den anden, så har man mindre børn er det nok den med julekuglerne man skal gå efter. Pakken der indeholder Chap, som har stjålet nissefars nissehue og skæg, kræver en hjælpende hånd, men den er til gengæld rigtig sjov at lege med bagefter, skulle jeg hilse og sige! 😉 Der findes en nøje og udførlig anvisning i begge pakker.

disney jul for børn diy jul disney julepynt diy børndiy julepynt for børn disney disney jul børnehøjde chip DIY disnet julekugle børnehøjde disney jul diy børnehøjde disney julekugle jul diy

Jeg har store planer for weekenden i forhold til jul og specielt bagning. Som jeg tidligere har nævnt har Panduro Hobby simpelthen fået de fineste kageudstikkere her til jul, og jeg kan nærmest ikke vente med at komme igang. Julebag er jo i sig selv noget af det hyggeligste og vi herhjemme ELSKER at være sammen i køkkenet. Jeg har bagt med begge mine børn siden de kunne sidde selv, og de er idag fast inventar på køkkenbordet når der skal laves mad. Jeg synes det er noget af det hyggeligeste at have dem med og hjælpe til og jeg har en idé om at de også kommer til at takke mig for det senere hen;) Måske, måske ikke. I hvert fald nyder jeg det så længe det varer!♥

Er der andre der har julebag på programmet her i weekenden? Og del endelig gode ideer eller opskrifter herunder, det er altid godt med ny inspiration.

De allerbedste julehilsner