Jul med Disney / DIY julepynt for børn!

Den egentlige grund til at jeg var i London…

London veninde brudekjole

Der var faktisk en hel særlig og speciel grund til at vi i sidste weekend var i London. Jeg havde nemlig aftaler hos to forskellige brudekjole forretninger.

Bryllupsplanerne falder langsomt på plads forude for vores bryllup til næste år, og mens tiden går har jeg forsøgt at finde ud af, hvordan jeg gerne vil se ud på vores store dag. Hvordan min brudekjole skal se ud, og hvad det egentlig er jeg har af ønsker. Jeg har igennem tiden haft mange ideer, men jeg må erkende at mange ting og tanker er anderledes nu, i forhold til hvad jeg først havde forestillet mig. Det er bestemt ikke dårligt, tværtimod er alt blevet endnu bedre, når jeg nu rigtig har været dykket ned i mine tanker og forestillinger, og bedst af alt fået gjort noget ved det.

Hele planlægningen går efter bogen, det kunne egentlig være jeg skulle vise jer lidt af den, for jeg har rent faktisk lavet min egen bog, hvori jeg holder trit med alting. Men det må blive i et andet indlæg, for nu til det spændende. 🙂

Jeg havde en aftale fredag og en søndag, så mange tanker har været tænkt i weekendens løb. Men søndag formiddag, skete det der magiske øjeblik som opstår, når man finder hvad man har ledt efter!

Vi startede dagen på den hyggeligste morgenmad’s café 2 minutter fra The Wedding Club, hvor jeg havde en aftale. Stemningen herinde var meget intim og hyggelig og ikke mindst professionel. Der var ingen andre end min veninde Julie og jeg, og så de to kvinder som skulle hjælpe os igennem. Jeg prøvede flere smukke kjoler, faktisk er det lidt tarveligt at skulle vælge bare én, for alt inde i den her forretning er smukt. Men jeg havde to favoritter, den ene mere end den anden, men det var vigtigt at jeg var helt sikker.

Helt bombet i hovedet af alle de tanker og indtryk, satte vi os ind på Café Hummingbird, i ved det sted, hvor de laver helt forfærdeligt gode kager (de bliver også solgt herhjemme). Og her gik vi igennem billeder og havde min familie med på råd over telefonen. Den endelige beslutning blev truffet over en absolut fantastisk gulerodskage, og jeg kan nu sætte hak ved et af de vigtigeste punkter (for mig i hvert fald;)). -Min kjole! ♥ Jeg har fundet min brudekjole, den er så smuk og jeg kan næsten ikke vente med at få den på, og ikke mindst at vise den til Mikkel! Han må selvfølgelig vente lidt længere;) Den bliver lige nu syet og jeg kan få den at se for første gang om fem måneders tid. Jeg tror det bliver et ganske særligt øjeblik at få min kjole på for allerførste gang. Jeg glæder mig simpelthen så meget, åh, det har jeg jo lige sagt. Men SÅ meget er det altså;)

Her får i billeder fra en ganske særlig dags forløb.

brudekjole prøvning morgenmad the wedding club london butik brudekjole wedding club brudekjole butik the wedding club brudekjole london prøverum the wedding club dufte brudekjole london the wedding club brudekjoler the wedding club london london brudekjole-One excited bride-to-be! ♥♥♥-

brudekjole kagepause

Det er fantastisk at være midt i denne tid med drømme, tanker og planlægning. Jeg niver mig lidt i armen over, at det er vores bryllup der er i sigte! ♥

Rigtig god weekend til jer alle.

De bedste hilsner

 

   

4 kommentarer

 • Signe

  Tillykke med kjolen! Det er SÅ stort! Er spændt på at se hvad type du har valgt, selvom jeg har en idé. Har I sat en dato eller holder I den for jer selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea Hvidt

   Hej Signe,
   Tak skal du have. jeg glæder mig simpelthen så meget:)
   Vi har en dato. Men den holder vi for os selv;)

   Maneg hilsner
   Lea

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Michelle

  Hej Le, hvor er din fine hvide bluse fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul med Disney / DIY julepynt for børn!