3.Søndag i advent / Sandstone = Jule og nytårs make-up

sandstone 3.søndag i advent

Sponsoreret af Sandstone Scandinavia.

Glædelig 3. Søndag i advent. Så nærmer vi os altså. Kun én eneste uge tilbage til juleaften♥

Det betyder jo også at tredje gave i min adventskonkurrence skal i spil, så her kommer den!

Sandstone Scandinavia er dem der sørger for at din make-up til jul og nytår er lige i skabet! De har nemlig sat denne pakke af de bedste produkter på højkant til en heldig vinder. I pakken finder man en palette med seks forskellige blush og shimmer powders, en contour palette, en øjenskygge palette med tre farver samt fire make-up pensler. Med andre ord, alt hvad du har brug for til højtidens fester! ♥

Kender du ikke Sandstone Scandinavia i forvejen, så kan du da lige få nogle helt specifikke facts at vide her. Sandstone Scandinavia er et dansk make-up brand som går op i mere end bare udseendet. Produkterne bliver IKKE testet på dyr, tværtimod støtter brandet ANIMA – en dansk forening mod dyreforsøg. Alle produkter er rene, – ingen skadelige parabener og kun råvarer af tårnhøj kvalitet. Alle produkter er fri for æteriske olie og parfume, og så er alle produkter hudvenlige, og kendte allergener er fjernet.

Alt sammen noget jeg i den grad selv går op i, og dermed også noget jeg vil elske at forkæle en heldig vinder med.

sandstone pensler sandstone øjenskygge

Konkurrencen foregår inde på min Instagram profil @leahvidt. (Se under opslaget). Vinderen bliver fundet og offentliggjort på torsdag, ligeledes på Instagram.

Rigtig glædelig jul til jer alle! ♥

De bedste hilsner

GemGem