Den sejeste idé når man rejser med børn! / Den ultimative Rejsetaske!

Min første klumme i år er nu ude!

leahvidtDet er fredag og det betyder blandt andet at du kan læse min sidste nye klumme i BT.

Idag berører jeg et emne, som rent faktisk undrer mig en del. For et par dage siden skrev jeg et indlæg herinde (læs det her!), omkring et par af mine nytårsforsæt, og det er netop det der er essensen i min klumme idag. Jeg er nemlig stødt på rigtig mange kommentarer og opdateringer på de sociale medier den sidste tid, som er direkte nedgørende i forhold til nytårsforsæt og dem der har dem.

Jeg tror jeg vil lave klummen tale for sig selv. Du kan læse den lige Her!

Jeg ønsker jer alle en dejlig fredag og weekend!♥

De bedste hilsner

underskrift

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sejeste idé når man rejser med børn! / Den ultimative Rejsetaske!