Hvis du har børneeksem eller andet eksem inde på livet så se her!!!

Annonce for Ducray

Jeg har sagt ja til at teste denne eksembehandlende creme fordi, at Rosa-Lia, ligesom rigtig mange andre børn, lider en lille smule af Atopisk eksem også kaldet børneeksem. Rosa-Lia er på ingen måder hårdt ramt, hun har aldrig kløet og er heller ikke irriteret af det. Men det er rigtig mange andre børn, og voksne for den sags skyld, og det er faktisk en af de overvejende grunde til at jeg har sagt ja til at være en del af denne kampagne.

Jeg er klar over at jeg er et talerør som når ud til mange mennesker, og når et nyt og unikt produkt som dette kommer på markedet, så vil jeg naturligvis gerne være med til at sprede ordet. Det som denne creme kan er, at behandle, reparere og begrænse hyppigheden af eksemudbrud.

Jeg kender flere børn som kløer sig til blods og det er frygteligt og hjerteskærende at være vidne til. Jeg er stor fortaler for specialkost, når det kommer til problemstillinger som disse, men jeg er også klar over at det kan være svært, specielt for børn at holde sig indenfor strikse rammer. Derfor er det genialt at denne creme Dexyane MeD, fra Ducray, kan lindre kløe og reducere inflammationens intensitet, altså de røde plamager og irritation. Derudover behandler cremen også tørhed samtidig med at den hæmmer bakteriespredning.

Udover at Dexyane MeD kan bruges til behandling af Atopisk eksem, så virker den også mod kontakteksem og kronisk håndeksem. Den har ialt tre funktioner imod disse tre typer eksem.

  1.         – Den kan bruges alene som førstegangsbehandling ved milde eksemudbrud. –73% mindre efter 8 dage.
  2.         – Den kan bruges i kombination med topikale kortikosteroider ved moderate til alvorlige eksem udbrud – hurtige resultater efter 3 dage.
  3.         – Den kan bruges som opfølgende behandling til topikale kortikosteroider – begrænser hyppigheden af udbrud: 83% færre udbrud efter 15 dage. 

Det er ikke et lægeordineret middel, hvilket vil sige at man kan købe den i håndkøb på apoteket samt webapoteker. Det er en gel-creme, som danner en ultrahydrerende barriere og som ikke fedter på samme måde som en typisk fed creme vil gøre. Dette er speciel rart i forhold til brugen hos børn, som ofte ikke kan lide at blive fedtet på huden. Cremen må bruges på spædbørn over 3 måneder, og den kan både bruges i ansigtet og på kroppen 1-2 gange dagligt.

Jeg har i samarbejde med to andre bloggere som ligeledes har eksem inde på livet, lavet denne video, hvori vi fortæller om blandt andet erfaringer og gode råd i forhold til denne creme. Du kan se videoen herunder.

De bedste hilsner