Forår, BBQ og ristede skumfiduser

skumfiduser forår

skumfiduser forårTænk engang, ligesom at man gik og blev helt nervøs for om det overhovedet skulle blive forår, så fik vi sørme alligevel den allerfineste dag!

Man må sige at vi har sluttet påsken flot af i år. Høj sol hele dagen, og ægte forårsstemning og også lidt sommer, med både BBQ og ristede skumfiduser. Helt ærligt, jeg kunne ikke bede om mere, ja så skulle det da lige være sådan en dag mere imorgen! 😉

Vi har brugt dagen, præcis som vores familie elsker det allermest. Vi har hygget indendørs med alle mulige forskellige puslerier, der er blevet givet gas på ATV’eren. -Det er så måske liiiige vildt nok til mig!, så der klarede jeg vasketøjet imens. Jeg er virkelig ikke en kylling, men alting har helt andre dimensioner, når det omhandler mine børn, det er ufatteligt! Og så har vi også haft besøg af gode venner, så det er ikke en skam at sige, at der både er blevet hygget, leget og snakket igennem idag. Altså sådan en slags dag, som man skulle have nogle flere af! -Præcis ligesom ens fødselsdag. 😉

Imorgen kalder hverdagen igen, men vi er heldige, for det er kun for en stund! Vi forlænger nemlig påskeferien lidt! ♥ Imorgen har jeg til gengæld et MEGET spædende møde, som jeg glæder mig rigtig meget til, og ikke mindst til at fortælle mere om!

Men allerførst vil jeg dvæle ved tanken om denne virkelig skønne dag! Thank God, for fantastiske spejlreflekskameraer, der kan forevige de dejlige minder på allerbedste vis! ♥

påske forår diy påske forår diy1-Den sidste påskepynt for i år!♥-

påske atw forår påske atw forår1-Wroooooooom!-

påske middag forår påske grill forårpåske bbq forår-Årets første BBQ, lavet af grillmesteren ‘himself’;)-

påske bål forår påske forår bålpåske skumfiduser forårpåske bål forår skumfiduserskumfidus-Ristede skumfiduser!♥ Måske noget af det hyggeligste at tage sig til. Den bliver en gentagelse inden længe!-

De allerbedste hilsner