IMG_7810

Rosa-Lias fotobog

Jeg er igang med at lave fotobog til Rosa-Lia, over hendes første år. Jeg har også lavet en til Romeo, og jeg har allerede kigget den (dem) igennem mange gange. Det er simpelthen så hyggeligt og vildt (sådan lidt skræmmende), at se hvor meget der ske.
IMG_7870

Sådan laver du selv fine hårbånd

Jeg har puslet lidt med en lille How-to til hvordan man laver fine hårbånd til de små. Hvis man ikke har nogle små at lave dem til kan man jo også sagtens lavet et til sig selv, det er samme skabelon, bare lige et par centimeter mere til. Det er supe.
IMG_7942

Opskrift på LÆKKER chiagrød med bærsymfoni

Her til aften lavede jeg denne lille dessert til Romeo og den bør virkelig prøves. Jeg blev selv en lille smule overrasket faktisk, men nogle gange rammer man jo bare plet;) Med chiagrød skal man lige huske, at være et par timer på forkant, for chiaf.
DSC_5907

Myselfie! -Se billederne…..

Til vores sommerfest i sidste uge, havde jeg fået fat i Myselfie, som er et absolut musthave til en hver fest! Det her var så sjovt, at man virkelig er nødt til at prøve det selv! Myselfie er simpelthen et apparat som tager selfiebilleder ved blot et.
DSC_5894

Sommer PARTYY!!!

Vi holdt i weekenden havefest for familie og venner og trods vejret, som man jo aldrig kan regne med herhjemme, så var det en super vellykket fest, som satte sine spor hele to dage efter, i min meget urutineret (efterhånden) morkrop! Det er hele to å.