Lidt om mig og bloggen

Mit navn er Lea Hvidt, jeg er 28 år, mor, kæreste, tidligere model, Performance-designer, forfatter og selvstændig.
På den private front mødte jeg min kæreste, Mikkel i 2007 og han har tyvstjålet mit hjerte og beholdt det lige siden. Mikkel er  en af danmarkshistoriens allerstørste sportsnavne og det bringer en masse med sig, også når man står i mit sted, som partner.
Det har lært mig en masse ting, blandt andet om livet, mennesker og i høj grad om mig selv.
Det allerbedste der er sket som følge af dette er, at vi i december 2013 fik den smukkeste lille dreng Romeo. -Jeg tror først at man helt forstår det når man selv er blevet forælder, men det er det mest stolte øjeblik i mit liv og det har for alvor ændret min verden.
I oktober 2015 skete det så igen, og vores fine lille datter Rosa-Lia kom til verden!
Nå nok om mig! Det jeg ønsker med denne blog er, at skrive om og dele ud af min interesse, erfaring og ikke mindst passion for faget kaldet Performance-design/Event making og koordinering.
Her på bloggen kan du finde diverse DIY projekter, guidelines og inspiration til arrangering af events og arrangementer. –Store som små.
Jeg har også en speciel passion for madlavning i alle dets afskygninger og former. Derfor deler jeg også gladeligt ud af dette emne, mest af det som ender godt;)
Jeg håber at kunne inspirere til de kreative sjæle som kan og vil selv, til de interesserede der bare synes det ser spændende ud og til de mødre som deler samme interesser som jeg.
Tusind tak fordi du kigger med:)

_SJ23818

8 Kommentarer

 • Besvar
  Samanda
  12. marts 2015 kl. 00:28

  Det lyder vildt spændene 🙂 Glæder mig til at følge med fremover.!

  • Besvar
   Lea Hvidt
   12. marts 2015 kl. 08:01

   det er jeg glad for at høre:)

 • Besvar
  Molle
  26. oktober 2015 kl. 23:55

  Vil blot høre om du har bamsen med?

 • Besvar
  Signe
  7. januar 2017 kl. 08:42

  Kære Lea
  Tak for en inspirerende blog. Det er altid spændende at følge med.
  Jeg har lige en forespørgsel. Jeg savner lidt en overskuelig drop down menu, så jeg nemt kan finde dine tidligere indlæg. Fx. står jeg og skal holde barnedåb snart, og kan huske at du havde en masse fine ideer til Rosa Lias dåb, som jeg gerne vil kigge nærmere på. Jeg kan dog ikke umiddelbart finde ud af at søge i gamle indlæg?
  Det ville være fedt som læser, hvis dine indlæg var kategoriseret under fx. fest, dåb, børneværelse etc.

  Med venlig hilsen Signe

  • Besvar
   leahvidt
   11. januar 2017 kl. 11:27

   Hej Signe, det har du fuldstændig ret i. det savner jeg også selv. Jeg ved der bliver arbejdet på forbedringer:) Indtil da er der et lille søgeikon oppe i højre hjørne. Der kan du søge ord og så kommer alle indlæg op som er relevante i forhold til søgningen:)

 • Besvar
  john nielsen
  1. august 2017 kl. 15:01

  føgler gerne

 • Besvar
  Jonana Fisker
  14. september 2017 kl. 23:02

  Hej. Jeg er nysgerrig efter hvor du har fundet den blomstrede plaid? Jeg har en ting med blomster: dem kan man bare ikke få for meget af 🙂 Kh Jonana

  • Besvar
   adsembler
   17. september 2017 kl. 10:23

   jeg er ikke helt sikker på hvad det er for en plaid du tænker på?:)

  Skriv en kommentar